Burgermeisjes

De Royals zijn weer lekker in het nieuws. Prins Harry van Engeland gaat trouwen met de knappe Meghan Markle. De hele wereld smult ervan. Onze eigen Koninklijke beauty liep deze week op het eiland St. Eustatius rond op blauwe slippertjes. Ze waren best modieus. Niet zomaar een paartje van de Bristol. Het schijnt dat ze een eurootje of vierhonderd gekost hebben. Maar toch, een koningin op slippers, dat kan toch niet, vinden de modekenners en de royalty watchers. Het maakt mij niet uit. Ik blijf Maxima een verrijking voor ons koninklijk huis vinden. Ook op badslippers.

Het is toch verbazingwekkend hoe al die knappe burgermeisjes steeds weer bij die lelijke prinsen terecht komen. Neem nou die Prinsen van Engeland. Die Harry is toch niet echt een knappert en zijn grote broer William al helemaal niet. Daar zit nou werkelijk geen geur of kleur aan, maar hij weet wel het knapste meisje van de klas te strikken. En wat te denken van de vader van deze boys, prins Charles. De man trouwt op zijn tweeëndertigste met een knappe schooljuffrouw van twintig. Ik kan mij niet voorstellen dat Diana gevallen is voor het lieve karakter van de prins. Onze eigen koning komt thuis met een Argentijnse schoonheid. Als hij geen prins was geweest, zou hij vroeger bij het parijtje tijdens de gymles als laatste gekozen worden. Zijn naam is echt niet terug te vinden in de schoolagenda’s van de pubermeisjes. En toch weet deze te dikke prins met het lelijke gebit een vrouw als Maxima te huwen.

Of ik jaloers ben? Helemaal niet. Ik ben zelf ook met een burgermeisje getrouwd en zij is ook een stuk knapper dan ik. Maar ik heb het gepresteerd zonder ook maar één druppel blauw bloed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *