De zomer is begonnen

Carolijn Brouwer won met Dongfeng de Volvo Ocean Race. Deze Scheveningse is de eerste vrouw die de barre zeilrace wint.

Max Verstappen versloeg ze vorige week allemaal. Vettel, Hamilton, Raikkonen en Ricciardo, ze kwamen er niet aan te pas. Max won de Grand Prix van Oostenrijk en de tribunes kleurden oranje.

Kiki Bertens verslaat op Wimbeldon de grote Venus Williams.

Aan het WK voetbal doen wij niet mee. We hebben  alleen een Nederlandse scheidsrechter. Hij doet het hartstikke goed, maar hij mag niet winnen. De Rode Duivels winnen wel alles. Ze verslaan zelfs de Goddelijke Kanaries. Als u niet zo van voetbal houdt: De Belgen hebben afgelopen week een wedstrijdje gewonnen van Brazilië. En dat is behoorlijk knap. Onze Zuiderburen staan gewoon in de halve finale. Vanaf nu zijn we in Nederland toch allemaal een beetje Belg. Toch?

De Tour de France is begonnen en we kunnen de dag weer lekker afsluiten met de Avondetappe op televisie. Dione de Graaff is gestopt met die eeuwige glazen Franse wijn van Mart Smeets. Ze drinkt gewoon een koud glas bier met haar gasten. Heerlijk.

De dames en heren van de Tweede Kamer zijn met zomerreces . Daar hebben we tot september geen last meer van.

Zelf heb ik afgelopen week een Instagram account aangemaakt. Wat ik ermee moet, weet ik niet. Het schijnt dat ik er nu weer bij hoor.

En de zon blijft maar schijnen. Wat een begin van de zomer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *